2021. június 2., szerda

TITKOS KÜLDETÉS SZÖULBAN


 TITKOS KÜLDETÉS SZÖULBAN
Confidential Assignment 2017.
Szinkronizált változat

   A FILM MEGTEKINTÉSE ITT   

Im Cheol-ryung ( Hyun Bin ) egy különleges nyomozócsoport tisztje Észak-Koreában. Csapata rajta üt egy raktáron, ahol hamis pénzt nyomtatnak. De saját parancsnoka Cha Ki-seong, is ott van, hogy ellopja a nyomó lemezeket. Lövöldözés tör ki, és Ryung teljes csapatát meggyilkolják, meglépve a nyomólemezekkel.

Nem sokkal később, Észak-koreai tisztviselők megtudják, hogy Cha Ki-seong Dél-Koreába menekült.

Im Cheol-ryung parancsot kap, hogy találja meg Cha Ki-seongot, és titokban szerezze vissza az ellopott mesterlemezeket. Három napja van, hogy teljesítse küldetését. A fedősztori gyilkosságról szól, így nem derülhet ki a valódi cél. Dél-Korea és Észak-Korea együttműködnek a gyilkos elkapása érdekében. A dél-koreai tisztviselők azonban kételkednek benne, hogy Cha Ki-seong tényleg gyilkos. Kang Jin-tae nyomozót Szöulból, kirendelik, hogy szorosan figyeljen Im Cheol-ryungra, amíg Dél-Koreában van.


Rendező: Kim Sung-Hoon
Forgatókönyv: Yoon Hyun-Ho

5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen a feltöltést!

    VálaszTörlés
  2. Olvastam hogy lesz 2. része a filmnek!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a feltöltést, nagyon tetszett! Izgalmas, humoros, az akciójelenetek kiválóak és Hyun Bin szokás szerint szexi. :) A film egyébként a Fekete eső (1989) című filmre emlékeztetett, ami 30 év távlatából is ütős.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, hogy láthattam!
    A folytatásának a napokban lesz a bemutatója éppen.

    VálaszTörlés

Kedves Felhasználó! Kérések, kérdések esetén használja a "KAPCSOLAT" opciót.