2022. április 1., péntek

MARADJ MELLETTEM


[ Archiválva 2022. március 31.]
• MARADJ  MELLETTEM •
(STAND BY ME) 
• Egy varázslatos történet, amit mindenkinek látnia kéne!•


Rövid tartalom:
A hétéves kisfiú, Dokku húgával, Dokhivel és nagyapjával él egy vidéki kisvárosban. Édesapjukat néhány éve veszítették el egy autóbalesetben, majd anyjuk is elment az apjuk halála után rájuk maradt pénzzel. A nagypapa részmunkaidős állásából próbálja fenntartani kis családját, miközben nap mint nap meg kell küzdenie a gyermeknevelés nehézségeivel, és még a legapróbb játékra is nehezen futja az unokák számára. Míg a kisfiú lassan iskolába készül, a nagyapa megtudja, hogy már nincs sok ideje hátra. Dokku azonban közel sem elég idős ahhoz, hogy ellássa magát és kishúgát, ezért nagyapjuk, életében utoljára, egy nagy ajándékkal készül a gyerekek számára. 
 
Írta és rendezte: Bang Soo-in
Főszereplők: Lee Soon-Jae,
Jung Ji-Hoon, Park Ji-Yoon 
 
Lee Soon Jae a legendás dél-koreai színész, Lee Hoeryongban, Észak-Hamgyeongban született, amely ma, Észak-Korea része. Amikor 4 éves volt, családja Szöulba költözött, ahol Lee nagyszülei éltek. Lee nagyapja egy kis ingatlanvállalkozást vezetett, míg apja szappant gyártott és árult. Lee Ahyeon-dong szomszédságában nőtt fel, a Szöuli Gimnáziumban és a Szöuli Nemzeti Egyetemen végzett.

Nemcsak a film szakmában ismert és elismert egyéniség, hanem a szinpadon is. 
De valahányszor valaki megkérdezte Lee-t, hogy van-e még szerep, amit még el szeretne játszani, a válasz mindig ugyanaz volt: William Shakespeare Learje.  Végül 86-évesen beteljesült ez az álma is.

• Várjuk véleményed a megjegyzés rovatban! •


3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Lee Soon Jae egy nagyszerű szinészlegenda! sok sorozatban láttam!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm hogy láthattam ezt a szívhez szóló filmet !

    VálaszTörlés
  3. Lee Soon Jae egyik nagy kedvencem!Nagyon sok szerepben láttam,rendkívül hitelesen ábrázolja a megformálandó alakot. Nagyon szeretetreméltó tud lenni!
    Nálam már nyerő az a film vagy sorozat, amiben Ő is játszik!Köszönöm szépen a fordítást és a feltöltést!

    VálaszTörlés

Kedves Felhasználó! Kérések, kérdések esetén használja a "KAPCSOLAT" opciót.